Hoe pak je het anders aan?

Je wilt wat anders met je leven, maar je hebt geen idee wat. Je weet dat je de boel anders zou moeten aanpakken, maar hoe doe je dat dan? Je bent hartstikke moe van alles, van altijd voor iedereen klaar te staan, je hebt totaal geen energie meer en bent er wel klaar mee De hele wereld komt bij jou om hulp. Het lijkt wel of er een bord je in je tuin staat “klopt gerust bij mijn aan!”. Waar je ongelofelijk van baalt is dat nu je zelf zoekend bent, niemand thuis geeft. En al die adviezen die je aan anderen geeft blijken voor jou niet te werken. Waar blijf jij in heel jouw verhaal? Wanneer heb je tijd voor jezelf? Hoe creëer je dat eigenlijk?

Onrust en piekeren

Je zit gewoon niet lekker in je vel en je zelfvertrouwen vliegt de deur uit. Je word zo zachtjesaan niet goed van al dat malen in je hoofd en die onrust. Je valt uit tegen de mensen die je lief zijn en schrikt van jezelf. Voordat je helemaal instort is het tijd om te stoppen met dat oeverloos gepieker. Tijd om NU in actie te komen.

Hulp

Heel graag help ik jou om uit deze spin te komen en daarom nodig ik je uit voor een gratis ‘NU is het Mijn tijd’ sessie waarin ik je minstens 3 gouden tips geef die voor jou wél werken. Je zou een knop ‘uit” willen vinden? Die is er niet. De knop anders zeker wel! Laat mij jou leren hoe je voor jezelf kunt staan, hoe je je gedachten kunt LEIDEN in plaats van blijven lijden door je gedachten, hoe je heel eenvoudig naar rust in je hoofd en lijf (terug) kunt.

Kracht

Daarmee zet je een fantastische stap naar je innerlijke kracht. Met de handvatten die je krijgt kan je gelijk aan de slag. Je stapt uit de slachtofferrol waarvan jij je wellicht niet eens bewust bent dat je daar in zit. Je neemt zelf weer de verantwoordelijkheid voor je leven en voor hoe jij je voelt.

Samen maken we de wereld mooier

Mijn persoonlijke weg heeft mij heel veel gebracht en dat geef ik graag door. Ik wil echt mijn steentje bijdragen om de wereld een stukje liefdevoller en mooier te maken. Daar zet ik al mijn talenten voor in, zodat jij de energie krijgt om hetzelfde te doen.

Per maand heb ik 3 plekjes voor een gratis ‘NU is het Mijn tijd’ sessie, grijp je kans, kom in actie en maak NU een afspraak.

NU IS HET MIJN TIJD

Ga met kleine stappen voor jezelf staan.
Hoe vaak heb je al gedacht dat het zo zachtjes aan ook wel eens om jou mag gaan?  Dat je er met alle liefde voor iedereen bent, maar dat je op een of andere manier niet het lef vindt om ook eens voor jezelf te gaan staan? Begin met deze 5 stappen. Ze lijken klein, het kost je niet veel tijd, maar... ze brengen je wel degelijk op weg waar jij wilt zijn.