Yoga & Gewoon Loslaten Retreat

Eens even een paar dagen voor jezelf, hoe heerlijk zou dat zijn…
En dan ook nog met ‘tools’ thuiskomen waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Thuis, op het werk, in je sociale contacten, overal kom je wel situaties tegen waar je tegenaan loopt. Dingen waar je over blijft piekeren en malen. Hoe doorbreek je dat? Hoe kom je vrij van patronen die je niet meer nodig hebt? Dat leer je tijdens onze retreat.

Verbinding met jezelf, genieten van rust, ruimte, inzicht in je eigen ontwikkeling, samen zijn en ook tijd voor jezelf, heerlijk eten, een paar dagen midden in de natuur.

Yoga & Gewoon Loslaten door elkaar verweven in een bijzonder en uniek retreat weekend op een prachtige plek midden in het bos.

Deze retreat organiseer ik samen met Corrine Schot van Yoga, Herbs and Flow. Corrine is een van de beste yoga docenten die ik ken en bovendien een van mijn liefste vriendinnen.

Onze retreat plannen lagen al jaren in de kast, het leven kwam ertussen. In oktober 2019 was het zover en hebben we samen onze eerste retreat georganiseerd. Die is enorm goed ontvangen. Vol enthousiasme hebben we dan ook onze schouders onder onze tweede Yoga & Gewoon Loslaten Retreat gezet. Zo mogelijk is die nog beter ontvangen dan de eerste ♡ onderaan deze pagina lees je een greep uit de lovende recensies. Ondertussen hebben we ook al onze Yoga & This is Me Retreat op Tenerife georganiseerd. Alle info over die retreat vindt je hier

 

Wat krijg je tijdens onze Yoga & Gewoon Loslaten Retreat:

✓ diverse vormen van yoga, voor iedereen haalbaar

✓ meditatie momenten

✓ inzicht hoe je vasthoudt om daarna los te kunnen laten

✓ je leert loslaten, oude pijn, oude (denk)patronen …

✓ geen volgepakt programma, ook tijd voor jezelf

✓ 2 overnachtingen

✓ heerlijke vegetarische maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner)

✓ gezonde tussendoortjes

✓ heel de dag thee & water

✓ laat je vooral verrassen door wat er nog meer op het programma staat

Wanneer

Van vrijdagmiddag 8 april t/m zondagmiddag 10 april 2022

De locatie van onze Yoga & Gewoon Loslaten Retreat

De Zenschuur ligt in een bosrijke omgeving op het landgoed Nieuwkerk, letterlijk op de grens van Nederland en België. De Zenschuur is een prachtige lichte ruimte, waardoor je zelfs als je binnen bent, je een beetje buiten waant. De omgeving heeft iets magisch. Een wandeling vanuit de Zenschuur is dan ook puur genieten.  Alles is aanwezig:  yogamatjes, meditatiekussen enz. Je hoeft alleen voor comfortabel zittende kleding te zorgen.

Overnachten:

We overnachten in Klooster Nieuwkerk Goirle, een kleinschalig boutique hotel midden in het bos, op 5 minuten wandelen van de Zenschuur. Die wandeling is door het bos! Wij waren direct onder de indruk van deze bijzondere locatie en de buitengewoon vriendelijke service. Je deelt een eenvoudige, sfeervolle tweepersoonskamer met heerlijke eenpersoonsbedden. De badkamer is op de gang. Het enige wat je hoeft mee te nemen zijn je persoonlijke spullen. Handdoeken en bedlinnen zijn natuurlijk inbegrepen. 

Een uniek weekend met twee experts op het gebied van Yoga & Gewoon Loslaten

 

Jouw investering

Early bird: € 397 (als je jouw plek vóór 1 januari 2022 reserveert)

Vroegboekkorting: € 447  (als je jouw plek tussen 1 januari en 1 maart 2022 reserveert)

Late bird: € 497  (als je na 1 maart 2022 reserveert)

DEZE RETREAT IS VOL

Reserveren

Ben je net zo enthousiast als wij?

Reserveer dan NU je plek door een mailtje te sturen: mariejose@jouwinnerlijkekracht.nu
Als jouw betaling binnen is, is jouw plek gereserveerd.

Heb je vragen? Mail of bel even: 06-124 54 158

Meer informatie over Corrine:

Zie haar website www.yogaherbsandflow.nl

en haar facebookpagina: https://www.facebook.com/yogaherbsandflow.nl/

Deze retreat bracht mij mooie gesprekken, herhaling en daardoor het zetten van de puntjes op de i, dat ik het prima vind om even alleen weg te zijn, dat ik nog liever kan zijn voor mezelf.
Het was super verzorgd. Heerlijk eten, de hele dag voel je je verzorgd en omringd door lieve mensen.

Ik zou zeggen als je deze retreat overweegt: gewoon doen. Voor iedereen is er iets in ‘te halen’. Ook als je al eerder een workshop of traject hebt gelopen bij Marie-José.
En wat betreft de yoga: zeer toegankelijk, prettige vormen van yoga, zeker voor iemand als ik die niet gewend is aan yoga.

Liesanne

Als je overweegt aan deze retreat deel te nemen zou ik zeggen: gelijk doen. Je leert heel veel in een weekend en het is echt de moeite waard. De combinatie van yoga en coaching is perfect. Je leert echt loslaten via de yoga en via de coaching. Corrine en Marie-José zijn de perfecte combinatie voor een succesvol weekend.

Ik ben door deze retreat beter bij mezelf gekomen en kan makkelijker loslaten. Ook de rust die ik niet in mezelf had, is een stuk makkelijker geworden. Ik denk nog beter na voordat ik handel. 

Ria

Sta je open voor andere inzichten, zorgen voor jezelf en je lichaam en wil je hier na de retreat ook mee aan de slag? Dan zeg ik doen! 😃
De retreat bracht mij rust, alles is oké. En ook het besef en de realisatie dat dat niet veel tijd hoeft te kosten en heel simpel kan.

Jill

Als je aan jezelf wilt werken en van stress/spanning naar ontspanning wilt gaan, dan mag je dit retreat zeker niet missen. Het wordt op een liefdevolle manier gegeven door twee prachtige dames die vanuit hun ❤️ werken en daardoor komt dit ook op de juiste manier bij je binnen. 
Ik zeg gewoon doen!

Mij bracht het rust (die ik nodig had) en nog meer inzicht in mezelf. Ik weet nu zeker dat ik yoga lessen ga volgen, omdat ik me hierin heel fijn ontspannen van ga voelen. 

Irma

Deze retreat is een cadeautje dat je jezelf zeker moet gunnen! Twee vrouwen die uitstralen dat ze weten wat ze doen en werken vanuit hun hart. Wat een liefde!
De retreat bracht mij heel veel inzichten, rust, tijd voor mezelf, energie, magie, mooie contacten en een duwtje in de goede richting.

Susanne

De Yoga & Gewoon Loslaten Retreat bracht mij heel veel ontspanning, ontdekking van je lijf… “loslaten”
Opnieuw een reminder gegeven door Marie-José.
Het was een geweldig mooi weekend met liefdevolle aandacht. Yoga oefeningen die met passie gegeven werden.
Een pracht team wat op elkaar afgestemd is en elkaar aanvult rond het thema “loslaten”.
We hebben heerlijk gegeten. Bedankt Marie-José en Corrine

Mariet

Ik heb even lekker in een ‘bubbel’ geleefd. Niet over de nieuwe week, die nog moet komen, gedacht, maar in het moment geleefd. Verbeterpunten kan ik niet bedenken. Het tijdschema van de dag was duidelijk, genoeg vrije tijd, heerlijk eten en lekkere thee.

Ik zou tegen iedereen die overweegt om met jullie mee te gaan zeggen: Gewoon doen!

Jolijn

Doen! Het was een weekend vol liefdevolle, warme, positieve energie. Corrine en Marie-José sluiten heel goed op elkaar aan. Heerlijk eten. Goed verzorgd. De locatie is mooi en sfeervol
De retreat bracht mij rust, tijd, liefde & aandacht voor mezelf. Inzicht in mijn eigen ontwikkeling.

Elleke

Het is een verrijkende retreat met mooie yogasessies, heel wat inzichten, kansen om nieuwe mensen te leren kennen en inspiratie op te doen. Eentje om in mijn hart te sluiten, een geluksmoment!
De retreat bracht mij rust, tijd voor mezelf, een uitdaging die ik overwonnen heb, vriendschappen, fijn gezelschap.

Liesbeth

De retreat bracht mij inzicht in mijzelf, ontspanning, loslaten van verdriet. Het gevoel van genieten was constant aanwezig. Heerlijk gegeten. De locatie is prachtig. Deze retreat is een cadeau voor jezelf. Je komt jezelf tegen, je krijgt inzicht in jezelf.

Zina

Doen, deze retreat, wat heb je te verliezen. Twee warme mensen die doen wat ze kunnen om je een mooie, bijzondere, leerzame en leuke tijd te brengen. Met mooie mensen en mooi eten.
De retreat bracht mij rust, handvaten, meer bewustzijn.

Joyce

Ik zou deze retreat absoluut aanraden! De combinatie van yoga-loslaten werkt heel goed., loopt vloeiend in elkaar over. Jullie warmte, aandacht, liefde is ontroerend en het heerlijke eten van ons kokinnetje was perfect en ook vol aandacht en liefde ❤️
De retreat bracht mij ontspanning, verdieping, groepsgevoel, samen en toch tijd voor mezelf.

José

Wanneer je tegen dingen in het leven bent aangelopen en je kunt het niet loslaten is deze retreat een goede keuze. Wanneer je ontspanning, rust zoekt en even een cadeau aan jezelf wilt geven.
De retreat bracht mij meer bewustzijn. Wie ben ik? Het leven is als een treinreis zal ik altijd onthouden. Word wie je bent!

Kathelijne

Ga er naartoe. Het brengt je zoveel meer dan je vooraf kunt bedenken. Corrine en Marie-José geven heel prettig yoga en loslaten. Alles zit mooi in elkaar verweven. De retreat bracht mij inzichten en tools. Bevestiging wat ik al wist over mezelf. Ik kan veel meer dan ik denk. Dat yoga echt iets voor mij is en tot een diep gevoel van liefde in mezelf heeft gebracht.

Hester

De rretreat bracht mij heel veel informatie over hoe los te laten. Gevarieerde yoga oefeningen, leuk! Fijne mensen ontmoet. Het gaat verrassend snel in een paar dagen. Je laat los, ook al weet je niet precies wat.

Rosan

Zeker doen! Je wordt op de goede weg geholpen qua persoonlijke ontwikkeling. Je komt dichter bij je gevoel. De retreat bracht mij rust in mijn hoofd, momentje voor mezelf. Bovendien zijn we enorm verwend! De Finca is een mooie locatie, vooral de kas is een hele fijne ruimte.

Priscilla