Wat wil jij?

Hoe lang kan jij doorgaan met niet lekker in je vel zitten? Met je zelfvertrouwen de deur uit zien vliegen, doorgaan met al dat malen in je hoofd, met al die onrust in je lijf? Hoelang kan je doorgaan met ¨ja¨ zeggen terwijl alles in jou ¨nee¨ schreeuwt? Hoelang kan je doorgaan met jezelf aan de kant schuiven tot ¨ooit¨ en eerst altijd alles en iedereen voor laten gaan?

Je hebt 2 opties:

1. zo doorgaan totdat je instort

of

2. te rade gaan bij iemand die geweest is waar jij nu bent en jou helpt het roer om te gooien.

Ik kan je verzekeren dat optie 2 een stuk minder pijnlijk is dan optie 1 …

Wat wil ik?

Wat wil ik met deze website? Jou helpen! Waar help ik jou mee? Precies met dat wat jij nodig hebt. Ik help jou het roer om te gooien, zodat je krachtig in je leven staat. Ik laat jou die ¨iets anders met je leven wilt¨, de boel anders wilt aanpakken, maar geen idee heeft hoe of wat, zien hoe je dat kunt doen.
Ik help je afscheid nemen van je innerlijke onrust en laat je zien hoe je de boel anders kunt bekijken én aanpakken, bijvoorbeeld op werkvlak en relaties (waar we zó vaak van wakker liggen…)

Hoe zou het zijn….

Hoe zou het zijn als je je gedragen voelt, als je meer energie hebt, als je zonder schuldgevoelens voor jezelf kiest zonder het gevoel daarmee een ander tekort te doen? Hoe zou het zijn jezelf een boost van energie en zelfvertrouwen te geven? Hoe zou het zijn om je stralend, aantrekkelijk en gelukkig te voelen? Hoe zou het zijn als je rust in al je relaties voelt en afrekent met je beperkende overtuigingen?

Waar help ik jou mee?

Ik help je jouw innerlijke kracht te ontdekken. Ik help je afscheid te nemen van je beperkende overtuigingen zodat je ontdekt wat voor moois er allemaal buiten jouw comfortzone op je ligt te wachten. Ik help jou stappen te zetten en deze stappen te implementeren, zodat je afscheid kunt nemen van jouw innerlijke onrust.

Delen

Met mijn wekelijkse blogs deel ik mijn passie, ervaring, kennis en tips met jou, om je te helpen in jouw persoonlijke groei. Ik wil ermee verder bouwen aan mijn community. Met van je gedachten wisselen, elkaar tips geven, elkaar helpen.

Om dat te bereiken heb ik jouw hulp nodig. Dus ik vraag me af….. waar kan ik jou mee helpen?

Wat is jouw grootste uitdaging op dit moment?

Plaats de onderwerpen waar ik jou mee kan helpen in het reactieveld hieronder. Als dank voor je reactie ontvang je van mijn een GEWELDIG CADEAU: een gratis kennismakingssessie!

Vertrouw Op Jouw Innerlijke Kracht!

Hartelijke groet,

Marie-José

 

P.S. Heeft jouw netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebook vrienden en je LinkedIn contacten! Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.